Søte små i hus

Disse to skjønningene venter barn. Korse er gravid, og Simba er faren. De stortrives sammen, og vi kaller dem for turtelduer. De ligger alltid å vasker hverandre, og elsker å ligge på samme pledd. Vi gleder oss til å få søte små i hus! Dette blir virkelig stas. Jeg har aldri vært med på kattefødsel noengang, spennende. Termin er om ca 2 mnd. 

Q: Tips ved kattefødsler?

Be kind to one another!

#bloggno #graviditet #yolo #kjæledyr 

4 kommentarer

liveterherlig93

08.03.2017 kl.15:38

søte:)

Beate Pedersen

10.03.2017 kl.09:06

liveterherlig93: Ja :-)

09.03.2017 kl.05:43

Altså, les litt om hva dyrebeskyttelsen over hele landet sliter med. Ingenting er søtere enn kattunger men vi må først greie å ta vare på de kattene som allerede finnes. Vet du at det finnes 50.000 løskatter i Norge? Dyrebeskyttelsen og andre prøver febrilsk alt de kan for redde dem. Men pga av sånne som deg som velger å få kattunger, så ser det mørkt ut. Dine kattunger trenger en plass å bo, og de tar opp plassen som en omplasseringskatt fra dyrebeskyttelsen burde fått. Skjønner du? Beklager at jeg er streng men det må til hvis vi skal hjelpe dyra. Kastrer kattene dine! Takk Hilsen Malin

Beate Pedersen

10.03.2017 kl.09:08

Anonym: Dette er jeg fullstendig klar over. Men personangrep finner jeg meg ikke i. "sånne som deg" kommentarer er ikke greit her........ Gå i mine sko før du dømmer meg ;-)

Skriv en ny kommentar

Beate Pedersen

Beate Pedersen

23, Grimstad

Glad jente på 23 år fra "den bløde kyststriba". Bor sammen med kjæresten og tre katter. Elsker å skrive, gjøre diverse husarbeid og være aktiv. På fritiden danser jeg linedance, noe jeg har gjort i 17 år. På bloggen kommer jeg jevnlig med ting jeg vil anbefale dere, og generelt hverdagslige ting. Bildene på bloggen blir tatt med Samsund S3 mobilkamera og HP WebCam. Header laget av: liveterherlig93.blogg.no Vær snill med hverandre!

Kategorier

Arkiv

hits